Aarhus Letbane

Aarhus Letbane A/S

Danmark første letbane vil blive indviet i Aarhus i 2017 og Supeo står klar til at levere Sitra.

Den nye letbane vil forbinde eksisterende toglinjer med en ny 12 kilometer strækning gennem Aarhus By. Når letbanen er færdig, vil den bestå af 110 km letbane. Der vil være 50 togstationer, hvoraf 17 af disse vil blive konstrueret på den nye togstrækning. Forventningerne er, at etableringen af en ny letbane vil komplementere den nuværende offentlige transportinfrastruktur, og løfte Aarhus fra by til storby i tide til at markere Aarhus' status som europæisk kulturby i 2017.

Supeo står klar til at levere Sitra Dokument- og HR/Sikkerhedshåndtering som vil hjælpe med at håndtere hele spektrummet af compliance og sikkerhedsledel, inkl. proceskontrol, kvalitetssikring, leverancehåndtering og sikkerhedsrapporter til Trafik- og Byggestyrelsen. Supeo finder projektet yderst interessant, fordi Aarhus Letbane er i den unikke situation hvor de kan etablere en ny letbanedrift uden rester fra gamle systemer, hvor de instead kan få lov til at bygge driften op med erfaring, knowhow og et system som er designet til at håndtere alle de nødvendige aspekter fra start af.

Vi valgte Supeo, fordi vi ikke ønskede at gå ud og opfinde et nyt system. Det er vi ikke sat i verden til. Det skulle være noget som vi kendte eller kendte nogen som havde gode erfaringer med det. Helt generelt i vores filosofi for Aarhus Letbane er, at vi går ikke ud og opfinder nyt, men bruger eksisterende produkter og viden. Vi synes, at der hos Supeo er en god forståelse for vores branche og for hvordan tingene skal fungere i praksis også.” - Martin Møller-Lassen, CSO Aarhus Letbane

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau