Jernbanenet

Fuldt Integreret Sikkerhedsledelse

I dag står jernbaner over for en svær udfordring: At yde hurtige og punktlige transportydelser til et voksende antal passagerer mens man sikrer højest mulig sikkerhed.

Hver dag benytter tusindvis af passagerer sig af vores kundes ydelser for at pendle til arbejde, skole og for at besøge venner og familie. Hver og én med en sikker viden om at højtuddannede medarbejdere arbejder på højtryk for at sikre deres sikkerhed. 

Men vores kunde havde et problem. Jernbaneinfrastrukturen var blevet så kompleks, at de havde svært ved at sikre ordentlige procedurer for oprettelse, logging og undersøgelse af hændelsesrapporter. Ydermere var der behov for en lettere måde at matche medarbejderkompetencer med sikkerhedsprocedurer. 


Med Sitra blev problemet hurtigt løst. Sitra gør det muligt for medarbejdere at skabe hændelsesrapporter gennem dynamiske formuilarer. Hvis en signalfejl skaber en nær-kollision, kan hændelsen indrapporteres og en sag åbnes som gør det muligt for deres specialister at undersøger hvad hændelsen skyldtes og hvad man kan gøre for at forhindre en lignende hændelse. Og det hele kan nemt dokumenteres med Sitra. 

Kundens hjemmeside blev også udstyret med en formular til hændelsesrapportering som sender direkte til Sitra, så passagerer kan rapportere problemer, de lægger mærke til i løbet af deres rejse.


SIKKERHEDSPROCEDURER

Sikkerhedsprocedurerne kan nu skræddersys til de individuelle opgaver og relevante standarder og lovgivning, hvilket sikrer at medarbejderne altid har en klar forståelse af hvad de skal gøre, og gør safety audits mindre smertefulde og lettere at gennemføre. Det eneste kunden skal gøre at tilgå Sitra og udpege regulativerne og de matchende sikkerhedsprocedurer.

Slutteligt er Sitra integreret med kundens HR-system, hvilket gør det muligt for ledelsen af matche individuelle medarbejderes kompetencer til specifikke sikkerhedsprocedurer. Ved at gøre dette, er det blevet lettere for kunden at se hvilke medarbejdere som skal have fornyet deres certificeringer eller kræver opskoling.

HR- & Sikkerhedsledelse

Sitra - HR- & Sikkerhedsledelse giver jernbaneoperatører mulighed for at få overblik over personale og sikkerhedsdokumentation.

Sitra er skabt med audits for øje

Sitras samlede overblik over ressourcer, dokumenter og aktiver gør det til made-to-audit system.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau