Hovedkvarteret

Om os

Jernbaneoperatører står over for en svær udfordring idag: At yde hurtige, sikre og punktlige transportydelser til et voksende antal passagerer med aldrende infrastruktur og stramme budgetter. 

 

"Vi tror på, at vi gennem en udveksling af ideer og erfaringer kan skabe en bedre løsning sammen.”

Stifter & Adm. Direktør Supeo Group, Troels Hannecke

 

Supeo blev grundlagt i 2007 og har arbejdet med at udvikle og levere EAM-systemer til jernbaneindustrien i over syv år. Resultatet, Sitra, er en fleksibel IT-løsning som lavet til at håndtere nøgleområder i et effektivt transportsystem. 

Vi er den førende leverandør af IT-løsninger til 95% af det danske private jernbanemarked.

Vi har et højt motiveret hold medarbejdere her ved Supeo, men vi tilbyder så meget mere end det; afhængigt af hvad du har brug for, kan vi være mere end bare en leverandør af tjenester. Hvis du ikke er tilfreds med endnu en standard pakke-løsning, står Supeo klar til at forbedre og udvide Sitra i tæt samarbejde med dig og dine medarbejdere, så du får et system som passer til dine specifikke behov og krav.

Det er vores erfaring, at brugerne får bedre nydelse og brug af deres IT-løsning, hvis de er en del af udviklingsprocessen. Det er derfor, vi ikke blot leverer en løsning. Vi skaber et forhold mellem vores kunder og vores medarbejdere.

Hos Supeo sætter vi stor pris på input fra vores kunder, og vi vil elske at forbedre dine løsninger med vores hjælp og imødekomme dine specifikke behov. Og du kan være sikker på, at Sitra vil kunne integreres med dine andre systemer.

Supeo tror på at excellere, levere den bedst mulige IT-løsning på problemerne og levere den bedst mulige service til vores kunder. Hvis vi ikke tillod integration mellem Sitra og andre systemer, ville vi simpelthen ikke kunne yde den bedste service.

Det er derfor, at du kan være sikker på, når du køber Sitra eller andre løsninger fra Supeo, at de vil kunne integreres med dine relevante systemer, uanset om det er ERP- eller HR-systemer.

Hvis du har et problem som kræver en teknisk løsning, vil vi elske at finde løsningen for dig.

 

Nyheder om Supeo

Læs de seneste nyheder om Supeo

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau