Nyheder

Nyheder om Supeo

Læs de seneste nyheder fra Supeo

I år (2016) opnåede Allan så endnu en milepæl i sin ”genoptræning” og fik erhvervet sig et kørekort til motorcykel. På billedet ses Allan med hans Yamaha YZF-R1 1000cc en bane cykel han selv har ombygget til gade brug.
Allan - Fra racerkører til Server Ninja

Fra racerkører til Server Ninja

Da Allan i 2012 deltager i Superbike ræs i Sverige vidste han ikke, at han få år efter skulle sidde på skolebænken eller skulle søge et job i IT branchen. Allan havde indtil da haft en karriere inden for vagt og sikkerhed og havde blandt andet arbejdet med VIP sikkerhed og alarm kørsel fx hos Mærsk. Men en dag i slutningen af Maj 2012 går det galt, ”Jeg styrter første gang om torsdagen hvor jeg kommer uheldigt ud af et sving og står af cyklen hvilket resultere i at jeg river et ledbånd over i venstre fod.” Dette var dog ikke nok til at stoppe Allan så han kommer på cyklen igen, men desværre går det helt galt om fredagen dagen efter. ”Alt gik egentligt fint men, med knapt 200 km/t rammer cyklen et svært område på banen uheldigt og jeg bliver kastet af igen denne gang noget mere voldsomt end den første. Jeg brækker begge fødder, fire ribben og får skader fra 3-12 ryghvirvel.” Den efterfølgende periode ligger Allan på hospitalet og bliver lappet sammen som han kalder det. ”De gjorde den fejl, at de fortalte mig, at jeg skulle forvente at være bundet til min kørestol i lang tid. Lægen grinede da jeg proklamerede, at jeg da havde tænkt mig at danse om Juletræet samme år. Lægen formanede og sagde at det skulle jeg nok ikke forvente.” Hvis der er noget som motivere Allan, så er det at få at vide at der er noget han ikke kan. Allerede i slutningen af Juli måned, kun 2,5 måned efter styrtet var Allan hjemme og var oppe på begge ben og trænede gang med hjælpemidler.

I år (2016) opnåede Allan så endnu en milepæl i sin ”genoptræning” og fik erhvervet sig et kørekort til motorcykel. På billedet ses Allan med hans Yamaha YZF-R1 1000cc en bane cykel han selv har ombygget til gade brug.

Efter styrtet og genoptræningen som stadig er en del af Allans hverdag, fulgte et slagsmål med kommune om retten til fortsat at være en del af arbejdsmarkedet. Da sagsbehandleren nævnte førtidspension som en mulighed, gav Allan klar besked. ”Hun mente at det kunne være svært at komme i fuldtids job og at jeg derfor  kunne få førtidspension eller flexjob. Men det er bare slet ikke mig, jeg vil tjene mine egne penge og så er det meget vigtigt, at jeg har noget at rive i så jeg ikke keder mig.”

Derfor foreslog Allan, at han kunne tage Datateknikker uddannelsen, hvilket han påbegyndte i sommeren 2013. ”I forbindelse med at mit grundforløb blev afsluttet kom jeg i dialog med Supeo og det var virkelig dejligt, da vi kunne indgå en uddannelsesaftale i sommeren 2014. Hos Supeo har jeg rig mulighed for at udvikle mig fagligt, jeg har nogle super kollegaer og så har jeg rig mulighed for at prøve kræfter med de nyeste teknologier, servere og netværk. Supeo er en fed virksomhed at være medarbejder i, da man kan få lov til at rode med en masse spændende ting, som man måske aldrig kunne komme i nærheden af i en større og mere traditionel IT-virksomhed”. Hvis man spørger Allan hvad hans ynglings opgaver er er svaret klart, ”Jeg elsker at arbejde med vores kunder og at have kundekontakt. Det er fedt at kunne hjælpe med diverse problemer og hos Supeo tager vi os altid tid til at sikre at kunden får den hjælp de har behov for og lidt til.”

Allan arbejder hos Supeo som Datateknikker med speciale i IT infrastruktur og der er en god chance for at han tager telefonen hvis man ringer til support linjen hos Supeo.

Allan arbejder hos Supeo som Datateknikker med speciale i IT infrastruktur og der er en god chance for at han tager telefonen hvis man ringer til support linjen hos Supeo.

I år (2016) opnåede Allan så endnu en milepæl i sin ”genoptræning” og fik erhvervet sig et kørekort til motorcykel. På billedet ses Allan med hans Yamaha YZF-R1 1000cc en bane cykel han selv har ombygget til gade brug.

Med karakterer på både 10 og 12 ved seneste skoleperiode har Allan udviklet sig fra racerkører til Server Ninja.

Big Data Troels Hannecke
Nyt Whitepaper: Håndtering af Big Data i en Jernbanekontekst

Klik her for at læse her om direktør Troels Hannecke's nylige præsentation om håndtering af Big Data i jernbanekontekst.

Docker
Supeo bruger Docker

Klik her for at læse mere om hvordan Docker er en del af distributionsplatformen for Sitra-serveren. Dette betyder, at udrulning af nye servere og serveropdateringer nu kan ske fuldautomatisk, hvorved man mindsker risikoen for fejl eller behov for menneskelig indblanding i processen.

CEO Supeo Denmark
Ny Administrerende Direktør for Supeo Danmark

Benny E. Jensen påtager sig sin nye rolle d. 20 januar 2016.

“Jeg håber, at jeg vil kunne yde et positivt bidrag til Supeo og vores kunder, med den viden som jeg har fået i gennem mine mange år inden for offentlig transport og infrastrukturledelse. En af de vigtigste ting for mig er at se løsninger frem for problemer, og at vende professionel indsigt om til softwareløsninger som er en håndgribelig hjælp til de mennesker som skal bruge dem” – Benny E. Jensen

Benny E. Jensens udnævnelse er en del af en ambitiøs og målrettet proces som skal lade Supeo fortsætte med at vokse mens kunderne oplever det samme niveau af service og indsigt.

“Vi er meget stolte af at have mulighed for at byde Benny E. Jensen velkommen i vores virksomhed. Det er en betragtelig udvidelse af vores kompetencer, både i form af ledelse samt innovation. Jeg ser frem til at fortsætte den positive udvikling som Supeo har nydt godt af over de sidste par år nu, med Benny E. Jensen som ny katalysator. Jeg tror, at det vil være gavnligt for vores kunder, at vi nu har ekspertviden i huset inden for de områder, som vi producerer IT-løsninger inden for. Det er en del af vores vision, at vi samme professionelle indsigt inden for de felter, vi beskæftiger os med, som vores kunder har” - Troels Hannecke, Adm. Direktør & Stifter, Supeo Group.

Før hans nye rolle som administrerende direktør, var Benny E. Jensen økonomidirektør og IT-ansvarlig ved Regionstog A/S, samt administrerende direktør for Lollandsbanen A/S. I løbet af hans tid ved Lollandsbanen A/S, blev de det første jernbaneselskab som tilbød gratis Wi-Fi til sine passagerer. Benny E. Jensens primære fokus har altid været på kunderservice og usability, og det vil fortsætte med at være nøgleord for hans nye rolle som administrerende direktør for Supeo Denmark ApS.

Aarhus Letbane
SUPEO SKRIVER KONTRAKT MED AARHUS LETBANE

Klik her for at læse mere om Supeos samarbejde Aarhus letbane, Danmarks første letbane som åbner i Aarhus i 2017

 

Nattraffik
Supeo skriver kontrakt med Movia

Supeo har skrevet kontrakt med Movia, en af de største transportudbydere i Danmark

New Relic
Supeo & New Relic

Supeo bruger New Relics overvågningssoftware

Konference
Supeo hovedsponsor på International Railway Summit 2016

Supeo er stolt af at kunne meddele sin deltagelse på International Railway Summit 2016 i Wien, Østrig, som hovedsponsor.

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau