Docker

Supeo bruger Docker computersoftware

Supeo har nu fuldført implementeringen af Docker som en del af distributionsplatformen for Sitra-server. Dette betyder, at udrulning af nye servere og serveropdateringer nu kan ske fuldautomatisk som dermed mindsker risikoen for fejl eller behov for menneskelig indblanding i processen.

Alle vores produktionsmiljøer er blevet udstyret med en slags kogebog over det driftsmiljø som vores servere kører i, hvilket betyder at vi har komplet kontrol over de driftsmiljøer som vores software arbejder i. Derudover kan vores udviklere arbejde på at udvikle servere i fuldstændigt ens miljøer, hvilket reducerer risikoen for fejltagelser, siden der ikke længere er forskel på produktion og udvikling.

“Vores kunder vil opdage, at vi kan udgive nye versioner hurtigere, og at processen er blevet mere strømlinet. ” – Troels Hannecke, Administrerende Direktør & Stifter

Docker er en helt ny måde at lave virtuelle platforme på ved at bruge Linux-containere. Den bedste måde at beskrive teknologien er, at det er en måde at pakke programmer i flere containere, så man kan sende dem til kunden på ét containerskib, hvilket udgør den færdige Sitra applikation.

“Docker vil revolutionere den måde, vi laver virtuel infrastruktur på. ” – Troels Hannecke

 

 

Docker er et open-source projekt som automatiserer udsendelse af applikationer i softwarecontainere ved at bruge delte operativsystemer, hvilket betyder at man i stedet for at virtualisere hardware, har en gruppe containere oven på en enkelt Linux-instans, hvilket til gengæld betyder at processen ikke er nær så tung i forhold til systemkraven.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau