New Relic

Supeo benytter sig af New Relics softwareplatform

Supeo er glad for at kunne annoncere sit nye samarbejde med New Relic, en af verdens førende leverandører af application performance management-systemer

Implementeringen af New Relic sætter Supeo i stand til at overvåge Sitra-installationer og være proaktiv i fejlretningen. Hvis der for eksempel sker en fejl på en server, kan Supeo overvåge og endda rette den før kunden når at opdage, at der har været noget galt. Dette betyder, at serverens oppetid optimeres og at service level-aftalerne med kunderne overholdes fuldt ud.

“New Relic betyder, at vi kan overvåge vores software performer, hvilket giver os mulighed for at lægge mærke til, hvor lang tid det tager for en kunde at åbne en bestemt side. Så hvis der er plads til forbedringer, så kan vi arbejde på dem løbende og give vores kunder en endnu bedre oplevelse. På denne måde skal vores kunder ikke bruge deres tid på at underrette os om fejl eller problemer, og vi får en ny indsigt i vores produkt som sætter os is stand til at levere et endnu bedre produkt.” – Troels Hannecke, Adm. Direktør & stifter

New Relic er en amerikansk software analytics-virksomhed som skaber software til at overvåge web og mobile applikationer i realtime. I november 2015 blev New Relic nævnt som en af de hurtigst voksende virksomheder i Nordamerika på Deloitte’s 2015 Technology Fast 500TM-liste. New Relic fortsætter sin sejrsgang verden over og har øget sin EMEA-indtægt 94 procent i regnskabsåret 2015.
New Relic blev også kåret af the San Francisco Business Times’ som en af de bedste arbejdspladser, Best Places to Work, i 2012 og 2013, samt som årets teknologi- og innovationsvirksomhed, Tech and Innovation Company of the Year, i 2013.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau