CEO Supeo Denmark

Ny Administrerende Direktør for Supeo Danmark

Idag annoncerede Supeo, at Benny Esmann Jensen, tidligere økonomidirektør for Regionstog A/S, er blevet valgt som administrerende direktør for Supeo Danmark, et datterselskab af Supeo-gruppen.

Benny E. Jensen påtager sig sin nye rolle d. 20 januar 2016.

“Jeg håber, at jeg vil kunne yde et positivt bidrag til Supeo og vores kunder, med den viden som jeg har fået i gennem mine mange år inden for offentlig transport og infrastrukturledelse. En af de vigtigste ting for mig er at se løsninger frem for problemer, og at vende professionel indsigt om til softwareløsninger som er en håndgribelig hjælp til de mennesker som skal bruge dem” – Benny E. Jensen

Benny E. Jensens udnævnelse er en del af en ambitiøs og målrettet proces som skal lade Supeo fortsætte med at vokse mens kunderne oplever det samme niveau af service og indsigt.

“Vi er meget stolte af at have mulighed for at byde Benny E. Jensen velkommen i vores virksomhed. Det er en betragtelig udvidelse af vores kompetencer, både i form af ledelse samt innovation. Jeg ser frem til at fortsætte den positive udvikling som Supeo har nydt godt af over de sidste par år nu, med Benny E. Jensen som ny katalysator. Jeg tror, at det vil være gavnligt for vores kunder, at vi nu har ekspertviden i huset inden for de områder, som vi producerer IT-løsninger inden for. Det er en del af vores vision, at vi samme professionelle indsigt inden for de felter, vi beskæftiger os med, som vores kunder har” - Troels Hannecke, Adm. Direktør & Stifter, Supeo Group.

Før hans nye rolle som administrerende direktør, var Benny E. Jensen økonomidirektør og IT-ansvarlig ved Regionstog A/S, samt administrerende direktør for Lollandsbanen A/S. I løbet af hans tid ved Lollandsbanen A/S, blev de det første jernbaneselskab som tilbød gratis Wi-Fi til sine passagerer. Benny E. Jensens primære fokus har altid været på kunderservice og usability, og det vil fortsætte med at være nøgleord for hans nye rolle som administrerende direktør for Supeo Denmark ApS.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau