Konference

Supeo er hovedsponsor af International Railway Summit 2016

Supeo er stolt af at kunne meddele sin deltagelse på International Railway Summit 2016 i Wien, Østrig, som hovedsponsor.

 

London og Næstved, 23. november 2015

International Railway Journal (IRJ), IRITS Events Ltd og Supeo ApS er stolte af at kunne meddele, at Supeo, leverandør af IT- og EAM-systemer, er blevet hovedsponsor af den internationale jernbanemesse, International Railway Summit 2016, som løber af stablen den 17-19 februar 2016 i Wien, Østrig.

Supeos mission er at levere kerneydelser inden for IT til jernbane—og transportinfrastruktursektoren, service af højeste kvalitet og problemknusning til konkurrencedygtige priser. Hjertet af dette er Sitra, Supeos samling af web – og mobilapplikationer som hjælper jernbaneoperatører med at håndtere deres dokumenter, HR, safety compliance samt enterprise asset management. Sitra håndterer også  realtime passagerinformationssystemer, billetudstedelse og kontrolafgifter fra udstedelse til inddrivelse, alle aspekter af safety compliance, understøtter ISO samt andre standardiserede certificeringsprocesser og meget mere.

 

Idag bruges Sitra af 95% af den private, danske jernbanesektor, hvilket gør Supeo til Danmarks førende leverandør.

Supeo deltog I International Railway Summit 2015 i Barcelona og fandt at det var en meget god platform som skabte værdi for både indkøbere og leverandører samt ny inspiration, nye kontakter og netværker.

International Railway Summit 2016 vil give Supeo mulighed for at tale med en bred vifte af potentielle kunder og skabe nye samarbejder. Den unikke model med 30-minuttersmøder på tomandshånd giver mulighed for at opleve samtaler ud over det almindelige, og hvor emnet ikke kun er de produkter, som Supeo kan tilbyde, men også de problemer som potentielle kunder står overfor.

Supeos administrerende direktør og Stifter, Troels Hannecke, vil holde en tale om big data som er sat på konferenceprogrammet, som producers og styres af IRJ’s hovedredaktør David Briginshaw.

Troels Hannecke kommenterede:

“Det, at blive hovedsponsor for International Railway Summit 2016, er det rigtige valg for os, fordi vi føler at vi er et godt match og tror på, at det bliver en af de vigtigste begivenheder i år. Vi synes, at det er en god platform for os, og som sætter os i stand til at nå ud til de rigtige mennesker.

“Jeg ser frem til at tale om vores erfaringer med big data inden for jernbaneindustrien, som er en af de sektorer som producerer den største mængde data.

 

“Det er et spændende emne, fordi selvom der finds store, dyre løsninger allerede nu, så er der en række løsninger som ikke rigtigt bruges nu, som jeg ser meget frem til at fortælle mere om, for eksempel at åbne op for adgangen til data for at lokke udefrakommende systemudviklere til tænke på nye måder at bruge de data på. Jeg ser meget frem til at tale om det og håber, at min tale på International Railway Summit 2016 vil inspirere til en ny måde at gøre tingene på.”

Jules Omura, administrerende direktør ved IRITS Events, kommenterede:

“Jernbaneteknologi er under constant udvikling takket være IT-sektorens benhårde R&D-arbejde, hvilket har ført til forbedret pålidelighed, effektivitet og øget jernbanesikkerhed til meget rimelige, ofte meget lave priser. Det er en af vores nøglemissioner at identificere fremtidige markedsledende leverandører inden for jernbanesektoren og introducere dem til ledere af globale jernbanevirksomheder, og vi er meget glade for samarbejdet med Supeo, en hurtigvoksende IT-ekspert og førende leverandør til den danske jernbaneindustri.

“Det er mig en glæde, at Supeos deltagelse i 2015 var så succesfuld, at de nu vil støtte den næste messes om hovedsponsor. Jeg ser frem til at introducere Supeo til ledere inden for jernbaneindustrien ved den næste messe i Wien gennem deres hovedtale og en-til-en møder.”

Ud over at være hovedtaler, vil Supeo være vært ved hovedstanden og give konsultation på tomandshånd til deltagende købere samt deltage til networkingarrangementer i løbet af messen.

Organisationer som ønsker at lære mere om International Railway Summit 2016 og om hvordan de kan deltage på messen kan gå ind på irits.org eller kontakte organisatorerne, IRITS Events and IRJ.

 

Om International Railway Summit

 

International Railway Summit er et samlingspunkt for eksperter og ledelsesmedlemmer fra verdens førende jernbaner. Messen er kendetegnet ved et konferenceprogram som produceres af International Railway Journal, forretningsmøder på tomandshånd mellem købere og leverandører, samt networking-arrangementer. International Railway Summit 2016 løber af stablen den 17-19 februar 2016 in Wien, Østrig, og arrangeres i samarbejde mellem International Railway Journal og IRITS Events Ltd.

 

Kontakter

 

Jules Omura                           David Briginshaw                                       Troels Hannecke

IRITS Events Ltd                      International Railway Journal                  Supeo ApS

+44 20 7112 5397                  +44 1326 313945                                      +45 7199 2520

jo@irits.org                            db@railjournal.co.uk                                trh@supeo.eu

 

 

 

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau