Aarhus Letbane

SUPEO SKRIVER KONTRAKT MED AARHUS LETBANE

Supeo er stolt af at offentliggøre et nyt samarbejde med Aarhus letbane

Danmarks første letbane åbner i Aarhus i 2017, hvilket er det same år hvor Aarhus er udnævnt som kulturhovedstad i Europa.

Supeo står klar til at levere en Sitra-løsning med dokumentshåndtering og HR/Sikkerhedsledelse, som vil hjælpe med at håndtere hele processen med compliance og sikkerhedsledelse, inklusive proceskontrol, kvalitetssikring og leveringshåndtering samt sikkerhedsrapporter til Trafikstyrelsen.

“Vi synes det er meget spændende at have Aarhus Letbane som ny kunde, fordi de er tæt på at afslutte etableringen af Danmarks første letbane, og vi har fået muligheden for at hjælpe dem med at opbygge deres sikkerhedshåndtering fra bunden af, i tæt samarbejde med deres organisation og sikkerhedschef Martin Møller-Lassen. Det er et meget spændende projekt for os, fordi Aarhus Letbane er i den sjældne position at kunne etablere en helt ny banedrift uden rester fra gamle eller forældede systemer, men i stedet bygge driften op ved hjælp af erfaring og knowhow” – Troels Hannecke, Adm. Direktør & stifter

Aarhus Letbane Mindet 

Martin Møller-Lassen, CSO Aarhus Letbane, siger:

”Vi valgte Supeo, fordi vi ikke ønskede at gå ud og opfinde et nyt system. Det er vi ikke sat i verden til. Det skulle være noget som vi kendte eller kendte nogen som havde gode erfaringer med det. Helt generelt i vores filosofi for Aarhus Letbane er, at vi går ikke ud og opfinder nyt, men bruger eksisterende produkter og viden.

Vi synes, at der hos Supeo er en god forståelse for vores branche og for hvordan tingene skal fungere i praksis også. Og vores forventninger for samarbejdet med Supeo er, at det bliver godt! At Supeo vil fortsætte med at lytte til vores behov.”


Den nye letbane vil forbinde de eksisterende jernbanelinjer med en ny 12-kilometers strækning gennem Aarhus by. Når den står færdig, vil letbanen bestå af 110 kilometer letbane som samler området omkring Aarhus. Den nye letbaner får 50 togstationer, hvoraf 17 vil blive bygget på den nye banestrækning. Forventningerne er, at etableringen af den nye letbane vil bidrage så meget til den nuværende offentlige transport, at det vil løfte Aarhus fra ”verdens mindste storby til en metropol”. 

 

For mere information om Sitra, kontakt venligst Supeo på tlf.nr: +45 7199 2520 eller skriv til contact@supeo.eu

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau