Regionstog

Regionstog A/S

"Da vi startede vores nye projekt, kiggede vi på markedet for at se, hvem der kunne levere det, vi skulle bruge. Vi kontaktede Supeo og indså hurtigt, at de havde erfaring med jernbanesystemer.

Det var ret nemt at begynde at arbejde sammen om at udvikle dette projekt. Vi tog det et skridt af gangen, og Supeo leverede konsekvent til tiden. Hver gang vi, for eksempel, skulle bruge en lille ændring, var Supeo ved vores side og kunne lave ændringen, ikke bare uge for uge, men dag for dag."

Ivan Nielsen, Trafikchef

ITS i Regionstog

Vores arbejde for Regionstog begyndte i 2011, da den danske jernbaneoperatør og infrastruktursvirksomhed Regionstog var tæt på at opgive et langvarigt projekt som hed ”ITS i Regionstog”. Projektet var kommet ud på et sidespor, hovedleverandøren var gået konkurs og projektet stod til at miste cirka 1 million Euro i tilskud fra regeringen. 

Supeo trådte ind og leverede løsninger til hele projektet. Inden for 1½ år blev projektet betragtet som færdigleveret, og det forbliver en vigtig del af det daglige i Regionstog idag. 
Projektet udstyrede alle Regionstogs stationer og toge med infotainment-skærme, gratis internet og et unikt managementsystem som fortsat er et vigtigt forretningsanalytisk værktøj som Regionstog bruger til at træffe vigtige beslutninger idag.

Mere information kan ses på projektet hjemmeside:

Click here for more information on the project at the danish transit authorities website


Den digitale rygsæk til regionstog  

I 2012 leverede Supeo vores første mobile Sitra-pakke til Android. Vi udstyrede alle medarbejdere i Regionstog med en erstatning for den traditionelle metode med trykte papirmanualer og sikkerhedsregler. Sidenhen er hele organisationen blevet udstyret med Sitra på tablets eller smartphones.

Løsningen er blevet udvidet siden da, og idag bruger Regionstog også Sitras Enterprise Asset Management-modul, OEE-modul og Messaging-modul, og formularer er blevet gjort digitale og tilgængelige på personalets tablets i felten/togene.


Kontrolafgifter blev digitaliserede

I 2013 udviklede og leverede Supeo et modul som ændrede det gamle, håndskrevne kontrolafgiftssystem med en ny og moderne automatisk løsning. Med et modul til Sitra, kan togkonduktører hurtigt udstede kontrolafgifter til passagerer som har glemt at købe en billet. Løsningen sparer tid for konduktøren og minimerer en mulig eskalering af situationen ved at få processen overstået hurtigt, samtidigt med at kunden får klar information om kontrolafgiften og hvor eventuelle klager skal rettes hen.

Vi fortsætter vores enestående succesrate med Regionstog i 2014 og arbejder på nye og spændende projekter sammen. 
Page

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau