Sikkerhedsledelse i jernbaneindustrien

HR- & Sikkerhedsledelse

Jernbanesikkerhed afhænger af at matche medarbejdere med specialiserede kvalifikationer og kompetencer til specifikke procedurer, samtidig med at man sikrer adgang til de seneste versioner af de relevante lovmæssige rammer. Ved at gøre digitaliseringsprocessen lettere, kan Sitra - HR- & Sikkerhedsledelse give ledelsen mulighed for at optimere arbejdsprocesserne og medarbejdereffektiviteten ved at konfigurere et dynamisk workflow og vedligeholdelsesskema. 

Den medfødte interaktion mellem enterprise asset management, dokumenthåndtering og sikkerhedsledelse betyder, at Sitra - HR & Sikkerhedsledelse kan bruges til at håndtere planlagt og reaktiv vedligeholdelse, opgaveprioritering, joblister og workflows samtidig med at kompetenceoversigt og -planlægning sikrer, at specialistopgaver kun tildeles de medarbejdere, som har de nødvendige kompetencer og sikkerhedscertifikater.
Sitra kan integreres med kortvisning for at få et visuelt overblik over hvor aktiver, toge og kvalificerede medarbejdere befinder sig i forhold til hinanden.


EN MOBIL LØSNING TILLADER HURTIG MATCHING MELLEM KOMPETENCER OG OPGAVER

Højtuddannede medarbejdere med specialiserede kvalifikationer og kompetencer er en vigtig del af jernbanesikkerheden. Sitra er et overvågningsværktøj som kan integreres med dit eksisterende HR-system for at kortlægge din arbejdsstyrke og matche medarbejdere med specifikke kompetencer til specifikke procedurer. Sitra kan informere dig, hvis der er medarbejdere som skal have fornyet eller opgraderet deres certifikater eller uddannelse.

Med en integreret oversigt over din arbejdsstyrke og opgaveprioritering, får du et komplet planlægningsværktøj.


DYNAMISK SIKKERHEDSSYSTEM

Sitra gør det muligt at sende sikkerhedsbeskeder til medarbejdere og giver dem mulighed for at rapportere fejl og hændelser direkte fra felten, hvorved Sitra kan blive et dynamisk varslingssystem. Kombineret med real-time opgaveprioritering og -tildeling skabes der et dynamisk workflow som sikrer optimal udnyttelse af interne ressourcer og øget sikkerhed. Med Sitra har dine teknikere altid adgang til de nyeste dokumenter, arbejdsprocedurer, certifikater og regulativer. 

Ved at tillade adgang til de nyeste dokumentversioner, kan sikkerhedslederen skabe nye sikkerhedsprocedurer og sikre den interne proceskontrol, hvilket betyder at det bliver lettere at sikre, at man overholder den eksisterende lovgivning, hvilket bidrager til et sikrere jernbanesystem.


INKLUDÉR DINE PASSAGERER

Men hvorfor skal sikkerhed begrænses til dine medarbejdere? Ligesom jernbanen bringer mennesker sammen, kan Sitra - & Sikkerhedsledelse bringe dig tættere på dine passagerer. Ligesom Sitra giver dine medarbejdere mulighed for at rapportere fejl og hændelser, kan du også sætte en formular op på din hjemmeside, hvor passagererne kan indrapportere hændelser. 

 

Fuldt Integreret Sikkerhedsledelse


Vores kunde havde brug for hjælp med at få kontrol over sikkerheden i et komplekst jernbanesystem.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau