Billetkontrol

Kontrolafgiftshåndtering

Det kan være besværligt at håndtere passagerer uden billet, men skal det administrative arbejde også være besværligt? Det behøver det ikke, hvis du lader Sitra gøre arbejdet

En af dine billetkontrollører har mødt en passager uden gyldig billet. Han trækker sin bødeblok frem, noterer passagerens information og udsteder en kontrolafgift. Medarbejderen skal håndtere en potentielt oprevet passager i den tid, det tager at indhente passagerens kontaktinformation og udstede kontrolafgiten. I slutningen af dagen skal billetkontrolløren aflevere kopier af alle kontrolafgifter, som derefter indtastes manuelt i et register og derefter sendes videre til gældsinddrivelse.


HURTIG LOGGING

Sitra er baseret på Android og kan bruges på de fleste håndholdte enheder. Dine medarbejdere kan bruge en smartphone til at scanne passagerens sygesikringsbevis, hvorefter Sitra foretager et baggrundstjek for at indhente al relevant information, hvilket også inkluderer at tilgå og logge passagerens addresseinformation samt checke, om passageren allerede findes i systemet. Ved at bruge en mobil printer, kan billetkontrolløren derefter udstede kontrolafgiften og afslutte samtalen med passageren. 

Fordi det er et elektronisk, kontantløst system, minimerer det den tid, din medarbejder skal bruge på passageren, hvilket øger medarbejdersikkerheden.


UDSTEDELSE AF BILLETTER OG AFGIFTER PÅ STEDET

Sitra integrerer med Verifone betalingsterminaler, hvilket betyder at du med Sitra kan udstede billetter og modtage betaling in situ. Det kan være siig billetter til engangsbegivenheder og sportsstævner, hvor du som en ekstra service f.eks. kan udstede billetter i stedet for kontrolafgifter ved fremvisning af medlemskort eller billetter til begivenheden.

Sitra understøtter alle former for betalingskort og kontaktløse interfaces, inkl. Swipp, Mobile Pay samt kontantbetalinger.


SITRA KAN HÅNDTERE HELE PROCESSEN

Gældsinddrivelsen sker automatisk og samler alle rykkere for én person til én enkelt rykker, hvilket sparer dine medarbejdere tid, som de ellers ville skulle bruge på at sortere rykkerne manuelt. 

Sitra er også et avanceret back-end system med et indbygget elektronisk billetudstedelses- og kontrolafgiftssystem som tillader fuld integration med alle kendte ERP-systemer. Sitra håndterer hele processen fra at udstede billetter og kontrolafgifter til gældsinddrivelsen. 

Sitra renser også op i dit register og skærer ned på den tid som bliver brugt på kontrolafgifterne, hvilket betyder at du kan bruge mere tid på det, der virkeligt skaber værdi i dine kunderelationer.

 

Regionstog

Klik for at læse mere om Regionstog A/S som været kunde hos Supeo siden 2011

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau