Dokumentation er en hjørnesten i compliance

- Sitra er skabt med audits for øje

Sitra lader dig skabe en centraliseret, dynamisk servicebog som håndterer lejekontrakter, garantier, manualer, regulativer, personcertificeringer og andre interne dokumenter. Sitras øgede aktiv- og ressource-sigtbarhed og sporbarhed betyder, at systemet er skabt med audits for øje og hjælper med at sikre øget compliance.

Sitra - Dokumenthåndtering giver jernbaneoperatører mulighed for at skabe en centraliseret, dynamisk servicebog som håndterer alle lejekontrakter, garantier, manualer og andre interne dokument, mens Sitra - Enterprise Asset Management giver et overblik over virksomhedens aktiver. Fordi Sitra kan håndtere alle aspekter af din virksomhed, fra aktiver, materiel, dokumenter, medarbejderstyring, vedligeholdelsesplanlæning og hændelsesrapportering til højtaleropkald, passagerkommunikation og bødeudstedelse, betyder det, at din virksomheds dokumenter er samlede og let tilgængelige via Sitras intuitive platform. 


MERE END EN HÆNDELSESLOG

Sitra er ikke kun en hændelseslog, men også et værktøj til styring af proceskontrol og kvalitetssikring. Sitra giver dig mulighed for at matche opgaver og sikkerhedsprocedurer med specifikke dele af det relevante lovgrundlag. Du får et overblik over alle aktiver og deres fysiske placering og kan let få adgang til information om deres tilstand, og hvornår der sidst blev udført vedligeholdelse. 

Når der er safety audit, behøver du ikke gøre andet end at pege på de individuelle regulativer og vise hvilke procedurer der bruges til at overholde dem, og hvordan den praktiske implementering af de pågældende procedurer er blevet udført i de afsluttede opgaver, samt hvilke certificerede medarbejdere der udførte opgaverne. 


INDSAMLING AF INFORMATION ER NØGLEN TIL AT FORBEDRE AUDITS

Rapporterede hændelser og observationer indsamles og kombineres med statistikker fra EAM og HR. Disse vitale sikkerhedsstatistikker kan bruges til at skabe Key Point Indicators, KPI'er, hvilket hjælper med at forbedre din audit performance. 

Sitra understøtter alle aspekter af sikkerhedsledelse, inklusive indrapporting til nationale myndigheder i deres foretrukne formater, inklusive XML. 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau